Home

Community / Forum / Drive Advice

DRIVE Advice

Selain menerima booking sewaan biasa dari Wahdah, Ada lagi tak package2 lain yang mungkin disediakan utk mana-mana Host boleh join? As to generate some passive income too. read more

Aizuddin Lateh
on 23/02/2024
177
1
Jalal on 23/02/2024
Selain menjadi Host dan menerima tempahan kereta sewa, user Drive juga boleh menjadi Hero untuk menjana pendapatan sampingan.
DRIVE Advice

Hi guys. I wanted to sell my car. But I am not sure how and where. Mind helping a girl in help? x_x TQ read more

P***** A*****
on 24/11/2023
144
0
DRIVE Advice

Baru-baru ni ada tengok satu TikTok video ni cakap jangan beli Vios atau City buat masa sekarang, lebih baik beli S70 sebab yang tu lagi better. Setuju ke? read more

I
Indah
on 24/11/2023
136
2
Shaifulon 30/11/2023
better dari segi apa tu? kalau harga betul better haha.
DRIVE Advice

Need some advice about the preparation of the car before renting to someone else. Thanks! read more

LI
Lorem Ipsum
on 03/10/2023
134
0
DRIVE Advice

Saya ada satu pertanyaan, kalau nak buat service utk provide kereta sewa, adakah insurance biasa sudah memadai atau adakah ada certain2 insurance diluar sana yang khusus utk kereta sewa? Secara general apa beza dua jenis insurance ni ya?

Tiba2 terjadi banyak pulak soalan. Ingat satu je tadi 😅.... read more

محمد عيزالدين
on 28/09/2023
185
0
Page 1 of 3, showing 5 out of 15 total

Explore
Forum
Blog
Popular Discussion

Hello!

Register for a new account for free or login if you already a member.
Drive

Manage your cars with DRIVE now.

Go to Drive